Fodbold

“Lær alt om fodboldsportens historie og regler samt interessante fakta. Vi kommer også ind på strategi og taktik, og vi dækker de berømte fodboldspillere, dommere og hold.”

Kender du reglerne der styrer fodbold?

Det er en god ting at udvide vores horisonter og lære om reglerne, der styrer fodbold. Her vil vi tale om nogle nye ændringer i disse regler. Der er mange fans til den mest populære og profitable sport i hele…

Guldalderen hos Real Madrid

Guldalderen hos Real Madrid startede i begyndelsen af dette århundrede. Det begyndte med Pérez som formand og kontrakter med fire internationale spillere.

Alt om UEFA Champions League

UEFA Champions League er en prestigefyldt, europæisk turnering, der er blevet spillet siden 1950’erne. Den afsluttes med det bedste hold på kontinentet, der får lov til at løfte trofæet.

Copa Libertadores: Alt, du skal vide om denne turnering

Dette er den vigtigste internationale fodboldturnering i Latinamerika – en navnebror til Europas UEFA-turnering. Turneringen finder sted hvert år for at finde det bedste hold på kontinentet. I denne artikel fortæller vi dig alt, du skal vide om Copa Libertadores.

Aktieselskaber i fodbold

Der er forskellige lovmæssige praksisser i sportsverden. I denne artikel, vil vi forklare om aktieselskaber i fodbold, og deres primære bidrag til sport og samfundet.

Top 4 bedste målmænd i verden

De bedste målmænd bliver ikke blot defineret ud fra de hold, de spiller for, men også for antallet af minutter, de spiller, uden at lade et mål komme ind eller blive taklet.

Alt om UEFA Nations League

Europæiske fodboldhold har fundet en ny måde, hvorpå de kan måle sig op imod andre, værdige rivaler i mesterskabet; UEFA Nations League. Ydermere, konkurrerer de også om vigtige priser.

Petr Cech: En målmandslegende

Måderne, hvorpå Petr Cech nærmest er fløjet for at blokere nogle utrolige mål, vil forblive i alles hukommelse for altid. Efter at have været i rampelyset i mere end 20 år, sætter den tjekkiske målmand nu en stopper for sin…

2019 Copa America: Her er holdene

En ny turnering blandt de landsholdene i fodbold i Sydamerika er i horisonten, og som hvert år er der nogen hold, der ser mere lovende ud end andre. Men spekulationerne er livligt i gang, og der er mange sportsanalytikere, som…

Fodboldregler: De mange ændringer gennem årene

Foldbold er nået langt siden dens begyndelse i 1863 på en bar i London. Taktikken og forberedelserne for spillerne, trænerne og holdlægerne har også ændret sig. Mange ville blive overrasket over de mange ændringer i fodboldregler, da de for år…