Cardio

Råd og ideer til, hvordan du kan blive hurtigere og mere udholdende uden at få problemer med dine led.

Gør din cadio træning bedre

Hvis du gerne vil gøre din cardio træning bedre, er denne artikel lige noget for dig. Opdag hvordan du kan få en meget bedre træning af cardio ved bare at følge nogle få råd.

Hvordan skal jeg bevæge mine arme under løb?

Ved at forfine den måde, du løber på, kan du forbedre din præstation og reducere udmattelse. Derfor, er det vigtigt at kende til den korrekte kropsholdning, samt hvordan du skal bevæge dine arme under løb.

Grunde til at løbe om aftenen

Der er mange grunde til at løbe om aftenen, og de kan gøre denne træningsform mere afslappende og fornøjelig. Sammen med fordelene ved fysisk aktivitet, kan det, at løbe om aftenen, være ideelt til at hjælpe dig med at slappe…

Sådan træner du bedst på romaskinen

Træning på romaskinen bliver mere og mere populært i fitness-verdenen. Disse maskiner tilbyder en integreret øvelse uden at påvirke knæene. Hovedmålet er at styrke mave, balder, quadriceps, hasemuskulaturen og andre muskler i kroppen.

Hvad er power walking?

Power walking er en af de bedste aktiviteter for et komplet træning af hjertet. Vi vil fortælle dig alt, hvad du har brug for at vide for at komme i gang med power walking.

Alt hvad du bør vide om sportsgrenen Futsal

Sportsgrenen futsal er en af ​​de mest mytiske sportsgrene i Spanien. Det er ‘indendørs’ fodbold og det anerkendes af den højeste internationale fodbold-association, FIFA. Futsal er en sportsgren der er opfundet i Uruguay. På grund af manglen på fodboldbaner besluttede…

Vandpolo: Alt du har brug for at vide om det

Vandpolo er en super sjov vandsport, som foregår i en pool. Det består af at to forskellige hold kæmper i mod hinanden med en bold. Formålet er meget simpelt. Hvert hold skal forsøge at få bolden ind i det modsatte…

Sådan kommer du igang med at løbe om morgenen

Mange kondiløbere, der er vant til at træne om eftermiddagen eller om natten, ser fantastiske gevinster, når de begynder at løbe om morgenen . Listen over fordele ved morgenkondi spænder fra fysiske til mentale. Dine muskler har tendens til at være…

Fordele og ulemper ved løbetræning

Hvis du er en løber, eller du tænker at begynde med at løbe, bør du have i tankerne, hvordan det kan påvirke dit helbred. I denne artikel, vil vi kigge på, hvilke fordele og ulemper der er ved løbetræning.

Alt hvad du behøver for at løbe i bjergområder

Folk der elsker natur og motion kan kombinere disse to lidenskaber i en enkelt sport: bjergløb. Men som så mange andre sportsgrene har dette sine grundlæggende krav. Ved du præcis, hvordan du skal forberede dig på at løbe i bjergområder?

Træning: Nøglen til at leve livet fuldt ud

Disse dage, er der ingen undskyldninger for ikke at træne! Der er alle mulige former for træning og niveauer at prøve, som gør det muligt for alle at træne præcis, som man ønsker, på en regelmæssig basis.