Cykling

“Cykling er sundt for hjertet. Det er en dymanisk træningsform, der er fantastisk til at opbygge styrke og udholdenhed uden at slide unødigt på kroppen. Her hos Fit People er vi store cykelentusiaster, så vi glæder os til at fortælle dig alt om det: Hvordan du kommer i gang, hvilken cykel du skal bruge, hvilke ruter du skal prøve og meget andet. Cykling er meget mere end en sport. Det er en livsstil.

Liggende cykel: Hvor effektive er de?

En liggende cykel har mange fordele. Men der er nogle ting ved dem, som muligvis kan gøre dem ineffektive. I denne artikel fortæller vi mere om, hvor gavnlige træningsrutinerne egentlig er, når man bruger en liggende cykel.

Fordele ved at cykle til arbejde

Cykling er en af de bedste måder, hvorpå du kan undgå trafikmylder, ankomme på arbejdet med et klart hoved og få en dosis af afslappende træning, som varer dagen igennem. Lad os tage et kig på andre fordele som det,…

Lær at indstille din spinningcykel

Spinning er en sport, der kombinerer entusiasme, energi, musik og sjov. Det er fornyligt blevet en meget populær hobby blandt mange folk. Hvis du gerne vil blive en ekspert i denne effektive træningsform, er det essentielt, at du lærer det…

Spinning: Her er de 6 bedste fordele

Spinning, som også kaldes for ‘indendørs cykling’, er ikke bare særdeles populært i fitnesscenteret, det har også mange fordele. I denne artikel fortæller vi dig, hvorfor spinning er så godt for dit helbred. Du må ikke gå glip af det!