TRX

TRX blev opfundet af en pensioneret frømand, og det er en helt fantastisk træningsform. TRX forbedrer din smidighed, styrke og balance… du vil elske det! Her hos X hjælper vi dig med at lære alt om TRX og de forskellige øvelser, du kan lave med det. Tør du?

TRX
Syv ting at overveje med TRX

TRX er en af de mest komplette dele af træningsudstyr, der eksisterer i dag. For at få mest muligt ud af det, er det nødvendigt at definere, hvad vi skal overveje, når du bruger TRX. Målet? Vægt kontrol gennem brændende…

TRX
Seks TRX øvelser til cyklister

Dette ‘reb med håndtag’ kan bruges i træning til enhver sport. I denne artikel, diskuterer vi de bedste TRX øvelser til cyklister, uanset om du dyrker denne sport professionelt eller ej.

TRX
TRX øvelser for svømmere

Svømning er en meget krævende og alsidig sport. Derfor bør træningen inkludere specifikke øvelser for at booste udøverens evner. TRX øvelser for svømmere er en fantastisk måde at opnå dette på.

Introduktion til TRX systemet

På nuværende tidspunkt har mange af jer opdaget TRX systemet, også kendt som Total Resistance excersises. Udstyr der tillader dig at lave en komplet træning kun med din egen kropsvægt, fordi det holder en del af din krop suspenderet.