Tennis

Vi giver dig spændende info om tennislegenderne, de store turneringer, ranglister og de kendte spillere i dag, såsom Federer, Nadal og Muguruza.

De 5 bedste mandlige tennisspillere i historien

Hvis du er tennisfan, har du sikkert allerede hørt om de største navne inden for sporten. Men måske er du ikke så bekendt med deres karriere? Det er altid godt at vide, hvem de bedste mandlige tennisspillere i historien er…

Ketsjersportsgrene: 7 populære sportsgrene

Der er mange ketsjersportsgrene, som er favoritter i hele verden, mens der er andre, der beundres af lokale og under de Olympiske Lege. I denne artikel fortæller vi dig mere om de mest relevante ketsjersportsgrene.

Hvad er World Padel Touren?

Hvis du elsker padel tennis, kan du ikke komme uden om tv-udsendelser om World Padel Touren. De bedste eksponenter, i denne verdensomspændte disciplin, samles regelmæssigt for at måle deres færdigheder.

De længste tenniskampe i historien

Gennem hele det 20. århundrede har vi set tenniskampe, der varede længere end normalt. Nu i det 21. århundrede har vi set modstandere med bedre færdigheder, hvorfor tendens med de længste tenniskampe fortsætter.

David Goffin: En samlet set fantastisk tennisspiller

David Goffin er en professionel tennisspiller, der blev født D. 7. december, 1990 i Liege, Belgien. Hans højeste placering på verdensranglisten er nummer 7, hvor han i dag er nummer 18 ifølge “Association of Tennis Professionals”, ATP.

Bedste mandlige tennisspillere på grus

Underlaget på en tennisbane har stor betydning. Selvom en dygtig spiller altid vil kunne tilpasse sig til underlaget takket være hans evner, men der er visse tennisspillere, som er blevet legender på grusbaner.

Lovende unge tennisspillere: Morgendagens stjerner

Lovende unge tennisspillere skal tage over når de ældre spillere går på pension. En tysker, en australier og en kroater er lovende unge tennisspillere på nuværende tidspunkt. Fortsæt med at læse for at opdage de nye talenter i tennis.