Idræt

Sportsudøvere er nødt til at tage sig godt af deres fysiske velbefindende. Her snakker vi om emner såsom ernæring og sportspsykologi.

De forskellige positioner i fodbold

Fodbold er en vidunderlig sport. Det har givet anledning til millioner af taktiske variabler, hvilket afhænger delvist af spillerne. Hvad er de forskellige positioner i fodbold, man kan spille?

Hvilke ikke-olympiske sportsgrene findes der?

Man kan sige, at sportsgrene er delt op i to store grupper: de olympiske sportsgrene og de ikke-olympiske sportsgrene. Selv, hvis du ikke er opmærksom på det, har du formentlig hørt om nogle af de sidstnævnte. Ved du, hvilke ikke-olympiske…

Kunstskøjteløb: De mest almindelige skader

Der er mange almindelige skader i kunstskøjteløb. Skøjteløberne udfører spring, piruetter, trinsekvenser mv., der kan forårsage skader, som er ret alvorlige og skadelige for deres helbred. Det er en sport med en høj grad af tekniske vanskeligheder, hvor man skal…

Hvad er World Padel Touren?

Hvis du elsker padel tennis, kan du ikke komme uden om tv-udsendelser om World Padel Touren. De bedste eksponenter, i denne verdensomspændte disciplin, samles regelmæssigt for at måle deres færdigheder.

Ekstremsport, love og regulationer

Ekstremsport praktiseres ofte af folk, der elsker farer og adrenalinrush. Men, er der love, der regulerer ekstremsport? Lovgivningen i henhold i til disse sport varirer fra land til land. Find ud af mere, i artiklen her!

De bedste former for holdsport nogensinde

To af de mest populære former for holdsport er basketball og fodbold. Men, i dagens indlæg, kan du lære om nogle af de bedste former for holdsport og de store, helbredsmæssige fordele, de kan give hvert et holdmedlem.

Fordele ved skateboard

At køre på skateboard er en af de bedste aktiviteter for din krop og sjæl. I denne artikel vil vi fortælle dig, hvorfor det er så godt for dig.

De længste tenniskampe i historien

Gennem hele det 20. århundrede har vi set tenniskampe, der varede længere end normalt. Nu i det 21. århundrede har vi set modstandere med bedre færdigheder, hvorfor tendens med de længste tenniskampe fortsætter.

Triatlon-træning for begyndere

Har du besluttet dig for at imødegå den enorme udfordring at forberede dig til et triatlon? Hvis du har, så kan dette program med triatlon-træning for begyndere fungere som en guide, der kan hjælpe dig med at nå dine mål.

Basketballspilleren Stephen Curry

Da han begyndte sin karriere, var der mange, som anså Stephen Curry for at være en usædvanlig spiller med et stort talent, der ville sikre ham en storslået karriere. Man kan sige, at han da i den grad har levet…

Sjove fakta om MotoGP verdensmesterskabet

MotoGP verdensmesterskabet er en heftig begivenhed mellem alle deltagere. Det er en interessant verden, der er værd at vide mere om. Her giver vi dig fem interessante fakta om denne sportsgren, som du sikkert ikke kendte til.

Opdag den spændende talentpulje i Formel 1

Formel 1 pladserne bliver stadig dyrere og mere eksklusive. På trods af dette er den nye talentpulje i Formel 1 fuld af unge chauffører, der er utroligt talentfulde og dygtige. Disse nye kørere drømmer om at nå deres idols præstationer og endda…

David Goffin: En samlet set fantastisk tennisspiller

David Goffin er en professionel tennisspiller, der blev født D. 7. december, 1990 i Liege, Belgien. Hans højeste placering på verdensranglisten er nummer 7, hvor han i dag er nummer 18 ifølge “Association of Tennis Professionals”, ATP.