Fitness

Denne del er dedikeret til træning og fitness, med råd til hvordan du bedst kan komme i gang og undgå skader.

Funktionel træning for begyndere: 5 gode øvelser

I dag er der flere forskellige alternativer at vælge imellem, når man skal træne. Men funktionel træning for begyndere har fået mange følgere takket være de forskellige egenskaber. Vi ser nærmere på, hvordan man kan komme i gang med denne…

6 råd til træning under din menstruation

Den menstruelle cyklus er en helt normalt situation for den kvindelige krop. Dog, er der mange kvinder, der finder det svært at opretholde træningen i løbet af denne tid på måneden. Lær nogle brugbare tricks, der kan holde din motivation…

TRX
TRX-træning: Hvad handler det om?

TRX-træning har vundet stor popularitet de seneste år sammen med andre fitnessdiscipliner. Men hvad er TRX-træning egentlig? Hvordan udfører man det, og hvilken slags udstyr har man brug for, før man kan starte denne krævende træningsform? I denne artikel vil…

Fire almindelige fejl med håndvægte

Når vi tager i fitnesscentret, er der mange af os, der inkluderer håndvægte i vores træningsprogram. Men, det er ikke alle, der ved, hvordan man bruger dem rigtigt. Lær omkring de fire mest almindelige fejl med håndvægte.

De bedste personlige trænere på YouTube

I den digitale alder, er der meget information, du har adgang til. YouTube har mange gode idéer til at give dine træninger et skub. I denne artikel, vil vi kigge på nogle af de bedste personlige trænere på YouTube.

De fire veje i yoga til at forene krop og sjæl

Målet med yoga er at forene din sjæl med guddommeligheden. Hver stilling er et skridt mod fortolkningen af det spirituelle. En åbning, der genererer velvære for krop og sjæl. Men, hvad er de fire grene af yoga?

Almindelige skader i CrossFit og forebyggelse af dem

Antallet af folk, der dyrker CrossFit, er i hastig vækst dag for dag. Selvom det måske virker overdrevet, så oplever næsten alle, der praktiserer denne disciplin, skader før eller senere. Lad os udforske, hvad de mest almindelige skader i CrossFit…

Moderne dans for din krop, sind og sjæl

Trenden med moderne dans startede i slutningen af det 21. århundrede under en tid, hvor klassisk dans dominerede kunsten. Men tørsten for større frihed, udtryk og bevægelse førte til dens begyndelse, som dengang blev kaldt for moderne dans.

Hvad er svævende fitness?

Svævende fitness holder deltageren hoppende eller i træning svævende oppe i luften. Det kan godt være det ikke ser ud som træning, men det er fantastisk til at tone og brænde kalorier af.

7 basale øvelser til CrossFit

Hvis du overvejer at blive en del af denne, spændende disciplin, der er kendt som CrossFit, er du med sikkerhed interesseret i at vide, hvad de basale øvelser er? Derfor, vil vi gennemgå nogle basale øvelser til CrossFit.