Bodybuilding

Her finder du gode råd om, hvordan du får mest ud af din træning. Vi hjælper dig med at opbygge muskelmasse på en sikker måde.

Hvad er verdens anti-doping instans?

Verdens anti-doping instans regulerer de stoffer, der er tilladte og ikke tilladte for atleter. Grundlagt i 1999, er det den ultimative autoritet, når det kommer til brugen af ulovlige substanser. Ved du, hvordan denne instans virker?

Maveøvelser du kan lave derhjemme

Det er muligt at arbejde med dine mavemuskler, hvis du inkluderer de passende øvelser i din rutine, ledsaget af en god kost og tilstrækkeligt med hvile. Læg godt mærke til de følgende maveøvelser, du kan lave derhjemme!

Cardio træning til et vaskebræt

Opnåelse af et vaskebræt er direkte forbundet med at forbrænde kalorier. Husk, denne del af din krop er tilbøjelig til at akkumulere fedt. Derfor kan vi ikke have store mavemuskler uden at udføre noget cardio træning.

Fire øvelser for at styrke din ryg

Bygningsstyrke i ryggen er meget vigtigt, da det blandt andet gør det muligt for dig at forbedre din kropsholdning. Styrkelse af din ryg gennem øvelser har også en central rolle at øge styrken til vægtløftning. Derfor har vi i denne artikel udarbejdet…