Andre sportsgrene

MLB, håndbold, atletik, svømning og vintersport.

Parkour: Den mest trendy, urbane sport

Parkour er en disciplin, der anses for at være en sport. Den bruger elementer fra gaden til at lave øvelser, der – nogle gange – kan være ret ekstreme. Denne disciplin kan sammenlignes med en militæragtig form for træning.

Dick Fosbury og hans high jump-teknik

Når vi ser atleter springe i de Olympiske Lege, er det som regel high jump-teknikken, der overrasker os. Vil du gerne vide, hvem der opfandt springet? Hans navn er Dick Fosbury, og han var en atlet, der uden tvivl revolutionerede…

Pan-American Games

Som en indledning til de Olympiske Lege, samler Pan-American Games de bedste atleter i USA fra forskellige discipliner. Udforsk mere omkring denne begivenhed.

Hapkido: En kampsport med mange fordele

Selvom stilens oprindelse er gamle, bliver Hapkido mere og mere populært. Ikke kun som en selvforsvarsteknik, men også som en komplet træning for krop og sind. Vi vil nu se nærmere på Hapkido, og hvad de sundhedsmæssige fordele er.

10 gode råde til, hvordan man træner børn

Når man træner børn i forskellige sportsgrene, kræver det nogle klare regler. Trænere er også lærere, og derfor er denne opgave meget kompleks. Sport er en ramme for social deltagelse, hvor børn internaliserer regler vedrørende relationer og samarbejde.