Andre sportsgrene

MLB, håndbold, atletik, svømning og vintersport.

10 gode råde til, hvordan man træner børn

Når man træner børn i forskellige sportsgrene, kræver det nogle klare regler. Trænere er også lærere, og derfor er denne opgave meget kompleks. Sport er en ramme for social deltagelse, hvor børn internaliserer regler vedrørende relationer og samarbejde.

Kunstskøjteløb: De mest almindelige skader

Der er mange almindelige skader i kunstskøjteløb. Skøjteløberne udfører spring, piruetter, trinsekvenser mv., der kan forårsage skader, som er ret alvorlige og skadelige for deres helbred. Det er en sport med en høj grad af tekniske vanskeligheder, hvor man skal…

Ekstremsport, love og regulationer

Ekstremsport praktiseres ofte af folk, der elsker farer og adrenalinrush. Men, er der love, der regulerer ekstremsport? Lovgivningen i henhold i til disse sport varirer fra land til land. Find ud af mere, i artiklen her!

Triatlon-træning for begyndere

Har du besluttet dig for at imødegå den enorme udfordring at forberede dig til et triatlon? Hvis du har, så kan dette program med triatlon-træning for begyndere fungere som en guide, der kan hjælpe dig med at nå dine mål.

Cam Newton: Analyse

Hvis du er interesseret i amerikansk fodbold, og du holder dig opdateret på det, har du med sikkerhed hørt om Cam Newton? Hvis ikke, skal du ikke gå glip af den følgende gennemgang af denne enestående atlets liv.

Fordelene ved holdsport

Holdsport kan bringe meget til vores liv, både hvad angår fysisk kondition og menneskelig interaktion. Men ideen med holdsport bliver ofte umiddelbart udelukket af mange. I denne artikel skal vi analysere fordelene ved holdsport. Læs videre for at finde ud…