Motorsport

Lær alt om motorsportens historie, og læs de seneste nyheder og profiler.

Sjove fakta om MotoGP verdensmesterskabet

MotoGP verdensmesterskabet er en heftig begivenhed mellem alle deltagere. Det er en interessant verden, der er værd at vide mere om. Her giver vi dig fem interessante fakta om denne sportsgren, som du sikkert ikke kendte til.

Opdag den spændende talentpulje i Formel 1

Formel 1 pladserne bliver stadig dyrere og mere eksklusive. På trods af dette er den nye talentpulje i Formel 1 fuld af unge chauffører, der er utroligt talentfulde og dygtige. Disse nye kørere drømmer om at nå deres idols præstationer og endda…

De mest kontroversielle MotoGP-ryttere

Nogle MotoGP-ryttere i verdensmesterskabet virker altid til at finde deres vej ind i tabloidaviserne på grund af deres konfrontationer. Det er næsten som om de er en magnet for disse situationer! Her analyserer vi de mest kontroversielle, nuværende MotoGP-ryttere.

Formel 1-Kalender Anno 2018: Første kig

Formel 1-kalenderen anno 2018 er nu blevet offentligtgjort. Racerløbet vil skydes i gang den 25. Marts i det Australske circuit. Efter hele 21 løb, vil det sidste racerløb ende i Abu Dhabi circuit den 25. November.

Spanske kørere i MotoGP

Mød de nuværende spanske motorcykelkørere, som er en del af den højeste klasse indenfor motorcykler: MotoGP. De danner en bred national repræsentation, som fortsat skal gøre det muligt for dem at vinde titler.