Sundhed

Vores sundhedssektion er stedet, hvor vi giver dig den bedste information om sygdomme, skader og andre helbredsproblemer, der kan true din sundhed og din præstation. Vi giver dig viden om dit kardiovaskulære system, immunforsvar, fysioterapi og problemer, der kunne opstå i muskler, knogler og led. Alt du har brug for at vide finder du lige her.

Sunde pandekager til morgenmad

Med de rigtige ingredienser, kan vi fylde pandekager med vores næringsmæssige og kaloriemæssige behov, til at starte dagen på rigtig fod. Det vigtige er at lave et fyldig og balanceret morgenmad. Og, hvad er bedre end sunde pandekager til morgenmad?

Mental fitness: Daglig træning styrker dit sind

Som vi altid siger, har daglig træning en direkte indflydelse på både fysisk og mental fitness. Der er mange sportsgrene og træningsforme at vælge imellem, så finde den træningsform, du kan lide, og hav det sjovt, mens du tager dig…

Råd til at sove bedre

At sove for lidt er en almindelig vane. Ofte, har vi ingen udvej mod det, og vi ender med at blive overvældede eller give op på grund af resignation. Men, det er faktisk muligt at komme til at sove bedre.

Hvordan man praktiserer snowshoeing

Kendt som snowshoeing, er denne træningsform meget populær i Finland, Norge og Sverige. Det er ikke kun en sjov aktivitet, men den er også fordelagtig for enhver alder, uafhængigt af den fysiske tilstand.

Hvad er aktiv aldring?

Med aktiv aldring er målet, at ældre folk skal forsætte med at være de fundamentale protagonister i vores samfund, både for deres personlige fordele, og for alles bedste, i både nutiden og fremtiden.

Blandet salat

En blandet salat er en fantastisk idé, både til frokost og aftensmad. Det er let, sundt og forfriskende, og med et højt antal af grøntsager, der kan findes i nærliggende butikker. Og, man kan tilføje de grøntsager, man bedst kan…

Hvad forsyner proteinbarer med?

Proteinbarer er bredt konsumerer af folk, der er på en vægttabskur. Deres komposition gør dem tilfredsstillende, med et lavere kalorieindhold, end ved et fuldt måltid.

6 typer af sko til CrossFit

Hvis man ønsker at praktisere CrossFit på en sikker måde, skal man vælge de rigtige sko til CrossFit, der er designet specielt til denne disciplin.

Lette opskrifter med Serranoskinke

Serranoskinke er en typisk ingrediens fra det spanske køkken, som kan inkluderes i mange opskrifter. Dog, bør du forsøge at kombinere opskrifter med Serranoskinke med sunde fødevarer, så du kan nyde dem fuldt ud.

Fordele ved at gå til arbejde

At gå til arbejde er en af de sundeste, daglige vaner, du kan påtage dig. Det tæller ikke kun som træning, men du undgår også trafik og at komme for sent på arbejde. Ydermere, vil du også ankomme vågen og…

Fordele ved at cykle til arbejde

Cykling er en af de bedste måder, hvorpå du kan undgå trafikmylder, ankomme på arbejdet med et klart hoved og få en dosis af afslappende træning, som varer dagen igennem. Lad os tage et kig på andre fordele som det,…