Kost og ernæring

Det er vigtigt at spise en sund kost i de rigtige mængder, hvis du er fast besluttet på at nå dine mål uden skader.

Alt om kefir

Kefir-korn, som skabes af gærkulturer og mælkesyrebakterier, er hvide, og de ligner blomkål. Lær, hvordan du laver din egen drik med kefir derhjemme, med vores simple instruktioner!

Fordelene ved kokosolie og træning

90 procent af kokosolie består af mættet fedt, og dets komposition har ført mange til at tro, at det bør undgås. Dog, har mange folk senere opdaget, at langt fra at skade vores krop, så tilbyder kokosolie faktisk masser af…

Tre opskrifter med majs til træning

Majs er en naturlig kilde til B-vitamin, en komponent, der er nødvendig for at forbrænde kropsfedt og for at opretholde en tilstrækkelig metabolisme. Det er også en vigtig kilde til fibre, og vitalt for at kontrolleres vores niveau af kolesterol.

Søde opskrifter med æg

Fra kager til forskellige typer af cremer, er søde opskrifter med æg nemme at tilberede. Alt, det kræver, er simple ingredienser, som typisk findes i hjemmet.

Fordele ved fibre

Hvis du gerne vil spise sundere, af hvilken som helst årsag, særligt, hvis du er diabetiker eller har for højt blodtryk, så bør du blive velkendt med de fordele, som fibre kan tilbyde dig.

Hvad er ultra-forarbejdede fødevarer?

Et af de primære problemer ved den moderne kost er de ultra-forarbejdede fødevarer. Uanset, om det er fordi, vi ikke har tid til at lave mad, og ender med at købe færdiglavede fødevarer, eller på grund af den store variation…

Mayonnaise med æggehvider: En nem opskrift

Ingen ingrediens er mere alsidig end ægget. Ydermere giver den masser af protein, endda nok til at erstatte kød helt. Æggehviden er den sundeste del, da der ikke er noget fedtindhold. Derfor er mayonnaise med æggehvider ideel for en sund…

Græsk salat

Der er lige mange opskrifter på salater, som der er smage. En af de mest foretrukne hos forbrugene er græsk salat. Lad os se på, hvordan man tilbereder den, så man kan nyde denne meget forfriskende ret.

Fordele ved kokosolie

Kokosolie består hovedsageligt af mættet fedt. Faktisk, repræsenterer det mættede fedt 90 procent af den totale komposition. Og, selvom det ofte anses for at være skadeligt for helbredet, er sandheden, at det har mange fordele for kroppen.

Makrobiotisk kost

En makrobiotisk kost kan forklares som en kost, der er baseret på lokale og sæsonmæssige produkter. Dette er de mest logiske og naturlige fødevarer, der er tilgængelige.