Kost og ernæring

Det er vigtigt at spise en sund kost i de rigtige mængder, hvis du er fast besluttet på at nå dine mål uden skader.

Tofu: Alle de mange fantastiske fordele

Tofu er lavet af sojafrø (mellemstor størrelse og gul farve), vand og et koagulerende middel. De mest almindelige koagulerende midler, der andvendes, er calciumsulfat, magnesiumklorid eller calciumklorid. De giver en særlig tekstur og en fasthed til alle former for tofu.

Hav dette i tankerne, når du skal vælge supplementer

Der er så mange forskellige mærker på markedet, som indeholder en bred række af ingredienser og næringsmæssige funktioner. Ydermere, har vi alle forskellige fysiske udgangspunkter og forskellige mål at nå. Dette er alle ting, der skal tages i betragtning, når…

Kylling med sennepssovs: en sund opskrift

At fastholde en varieret kost, kan nogle gange virke som en udfordring. Kylling er meget sundt, kan tilberedes på mange forskellige måder og kan serveres med meget forskelligt tilbehør. I denne artikel vil vi vise dig, en god opskrift til kylling…

Lette dressinger – fire opskrifter

Disse lette dressinger er ideelle som akkompagnement til et godt måltid. De forbedrer smagene i dine retter og er en fantastisk måde at få de små til at spise deres grøntsager og bælgfrugter på!

Typer af kreatin og anbefalinger

Kreatin er et supplement, der kan hjælpe dig med at forbedre dine træningsresultater. Hvis du overvejer at indtage det, vil vi forklare, hvad det er til for, samt de forskellige typer af kreatin, du kan finde på markedet.

Sund mayonnaise

Vi vil se på de forskellige typer af mayonnaise, der er tilgængelige kommercielt og i supermarkeder. Desuden, vil vi lære dig, hvordan du kan lave din egen derhjemme. Hjemmelavede opskrifter er altid en sundere løsning.

Bananpandekager til morgenmad

For at tilberede retter til morgenmad, er det vigtigt at vælge ingredienser, der er sunde, næringsrige og nemme at fordøje om morgenen. En god mulighed, der også er lækker, er at spise bananpandekager til morgenmad.